Nieuws

Highlights...

Woensdag 29 april

In memoriam

Woensdag 8 juli

Afgelopen week is een tweetal trouwe leden overleden. Het bestuur van AVO83 is dankbaar voor de bijdrage die beiden hebben gedaan voor de vereniging, en wenst de nabestaanden veel sterkte toe.

Hanneke Gillesse was tussen 1996 en eind vorig jaar lid van AVO83. Ze liep in de groep van Henk, was bijna altijd present op vrijdagmiddag, en wandelde vaak ook mee met de wandelgroep. AVO83 was in feite haar tweede thuis. Ook heeft zij een flink aantal vierdaagsen op haar lijstje staan. Daarnaast was ze een fervent zwemster. Vorig jaar, na de zomer, merkte Hanneke dat het sporten haar niet meer goed lukte. Ze bleek een ziekte onder de leden te hebben, die haar uiteindelijk fataal is geworden. Hanneke is 67 jaar geworden.

Lia Bontje was tussen 1998 en 2018 lid van onze vereniging, waarvan het grootste deel van deze tijd als trainster van de Nordic Walking. Ruim 5 jaar geleden kreeg Lia al te horen, dat zij ongeneeslijk ziek was, en dat het einde nabij was voor haar. Dankzij een nieuw medicijn bleef de ziekte onder controle, en mede daardoor heeft zij tot 2 jaar geleden vol enthousiasme training kunnen geven voor de Nordic Walking-groep op maandag- en woensdagochtend. Lia is 72 jaar geworden.

 

Training in coronatijd

Woensdag 20 mei
Groep Jan met 31 atleten die perfect volgens alle richtlijnen is verlopen!

Training groep Jan met 31 atleten die perfect volgens alle richtlijnen is verlopen!

Stand van zaken ivm Coronavirus

Vrijdag 3 juli

Vanaf maandag 11 mei mogen onze trainers weer training gaan geven aan de jeugd- en volwassen leden, zij het met inachtneming van de spelregels voor veilig samen sporten.

Alle informatie over de trainingen voor jeugdleden vinden jullie terug op de jeugdpagina op deze site.
Voor onze senior leden betekent dat met de gegeven aanwijzingen en adviezen van overheid , NOC/NSF en Atletiekunie voor A.V.O.'83 het volgende:

Lees meer
Toon al het nieuws

Over de club

A.V.O. '83 is een sportvereniging, aangesloten bij de Atletiekunie en de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Er is voor elke leeftijdscategorie wat te doen: het jongste lid is 6 jaar, de oudste 87. De volgende sporten kunnen worden beoefend:

  • Hardlopen
  • Atletiek
  • Wandelen
  • Nordic Walking
  • Sportief wandelen
Lees meer
Meer over de club

Agenda

Donderdag 3 september
19:00 – 20:30

Start nieuwe opstapgroep hardlopen

Zondag 4 oktober
10:30 – 13:00

Clubkampioenschappen jeugd

Toon volledige agenda

Verjaardagen

Er zijn geen jarigen.

Over de website

Inloggen op onze website

Wil je inloggen op deze website om afgeschermde gegevens te zien, zoals bijvoorbeeld verjaardag of uitslagen? Dat kan heel eenvoudig.

Lees meer
Toon meer over de website